2013. augusztus 31., szombat

Divatbakik, amiket jobb ha elkerülsz!!!

Sziasztok! Ma egy elég érdekes témával fogunk foglalkozni, ami teljesen egyénfüggő. Nem szeretném ha ebből vita lenne vagy bármi olyan dolog ami bántó vagy sértő lehet bárki számára is.
Ismét egy divattal kapcsolatos poszt következik, de ez nem a "mi a divat most" témájú hanem a "súlyos divatbakik" nevű poszt. Elég sok ember nem veszi észre, hogy mi gáz és mi nem. S ez sajnos nem csak tinédzsereknél fordul elő, hanem bizony felnőtteknél is. Nem mintha én annyira értenék a divathoz, nem erről van szó, hanem én legalább tisztába vagyok vele, hogy mit vegyek fel és mit NE. Akkor kezdeném is. Azokat a dolgokat fogom leírni amiket olvastam már számtalan újságban, divat oldalakon, és persze azokat amik ezek közül engem is idegesít.

1. Szilikonpánt és csőtopp vagy atléta

Most lehet ezért utálni meg szidni. De ezzel nem vagyok egyedül. Számtalan weboldal, blog, újság ír erről, hogy a szilikonpánt még rosszabb mintha semmit nem vennél alá. Orvosok is írták, hogy egészségtelen is, mert ha már több órát abba vagy akkor a pánt alatt beizzad a bőröd és utána fertőzéseket is kaphatsz el. A második dolog az, hogy hiába azt hiszed, hogy nem látszik, az igenis LÁTSZIK!!!! Sokkal jobban odavonja a figyelmet a vállaidra. Csajok! S ahelyett, hogy dühöngnétek, hogy ilyen posztot írtam, gondolkodjatok el ezen!! :) Sokkal egyszerűbb megoldások is léteznek arra, hogy hogyan viseld csőtoppal a melltartót. Pár tipp: Egyszerűen csak leakasztod a pántot és kész!; Vagy akár ha bevállalod mert esetleg nem ugrabugrálós helyre mész akkor nem is fontos venni alá. Persze csak abban az esetben ha nem olyan nagyok a melleid amiknél látszik, hogy nincs rajtad! Mutatok képeket, hogy lássátok, hogy mennyire visszataszító látvány.

Ti is látjátok igaz?? Nem látszik át!!! :)
































2. Cicanaci és rövid póló kombináció
Nos ezt most lehet sokan félre értitek. Nem maga a cicanadrág és a póló kombinációjával van bajom, hanem a cicanadrág és rövid póló. mutatok egy képet, hogy értsétek miről is van szó.
Gondolom ti is jól látjátok, hogy a csajnak úgynevezett tevepatája van. A fenekét pedig eléggé nagyobbítja. A comb alatti részi viszont csinosak. De szerintem ti sem azt vettétek észre először, hogy mi csinos rajta, hanem, hogy mi nem. Ezért is lenne szükség arra, hogy egy hosszított felsővel, vagy egy kis ruhával vegye fel. A leggings nem helyettesíthető a nadrággal!!! A leggings az mindig is leggings marad.



















Most pedig akkor következzen az a divatbaki amit már szerencsére kevesebben követnek el mint az előző két dolgot.

3. Szanda zoknival
Ezt általában férfiak szokták így hordani. Nekik sem előnyös, sőt. De mi van akkor ha egy nő veszi fel ugyanígy?!? Sajnos ez is előfordul,hogy egy nő vesz fel szandálhoz, sarúhoz zoknit. Gondolom, hogy ti is ezen a véleményen vagytok mint én. Vagyis remélem. :P











Ezennel ennek a bejegyzésnek vége. Remélem, hogy senkit nem bántottam meg. Nem az volt a célom, hogy bárkit is sértegessek, hanem az, hogy felhívjam rá a figyelmeteket.
S itt is mint általában sok helyen, érvényes a mondás, hogy akinek nem inge, ne vegye magára!!!! Remélem, hogy sok embernek nem szól ez a poszt!! :)

2 megjegyzés:

  1. Mind igaz!:)
    De mégis látok olyan embereket, akiknek nagyon jól áll a cicanadrág.. és folyton azon agyalok, hogy hogy csinálják..:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy egyet értesz. :) Igen sok embernek áll jól, de nem haspólóval :D

      Törlés