2013. október 22., kedd

Halloween-i partySzerintem nagyon jó móka a halloween. Kár, hogy nálunk nincs hagyománya. De ennek ellenére mi miért is ne csinálhatnánk egy bulit ennek alkalmából. Itt van pár ötlet, hogy hogyan lehet fergeteges a halloween-i zsúrod.1.
Először is nem árt ha megszervezzük a partit. Döntsük el, hogy félelmetes bulit szeretnénk, vagy mulatságosat, vagy esetleg jelmezeset. Ezután készítsük el a meghívókat amibe fontos leírni, hogy mikor tartandó, hány órától és hogy miben jelenjenek meg a meghívottak. Aztán jó ha készítünk dekorációt is.. Ez lehet akár egy denevér fűzér, boszorkányok akármilyen formába, és a ki nem hagyhatott gyertyák és töklámpások.

2.Halloween-i játékok:
-Töklámpás faragás: vesztek egy nem túl nagy tököt, és egy kés segítségével kiszeditek először a belsejét, majd pedig mintát faragtok rá.
-Megnézhettek egy jó horrorfilmet...kapcsolódhat halloween-hez is.
-Szellemkör: körbeültök, és valaki elkezd egy szellemtörténetet, majd a következő ember folytatja, és a végére hátha kijön egy nagyon ijesztő történet.
-"Smink" verseny: ki tud
a legfélelmetesebb "sminket" elkészíteni.

3.
Ételek:
-Igazából mindegy, hogy mi az amit esztek, az a lényeg, hogy valami ujjra hasonlító legyen ami nem más mint a virsli, vagy piros legyen ami a vért helyettesíti.
-Ilyen pl: Ha egyszerűbb ételt szeretnétek akkor nem kell mást tennetek mint megfőzni pár virslit és ujjat formázni belőle majd kechuppal tálalni.
-Vagy:  Habcsók figurák: – 4 tojásfehérjét verjünk fel keményre 20 dkg porcukorral. Egy kanállal szaggassunk hosszú szellem vagy csont alakokat, szörnyeket egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, majd 110 fokon süssük keményre kb egy órán át. Amikor kihűltek, a csontokat mártsuk piros lekvárba, a szellemekre és szörnyekre pedig rajzoljunk vagy ragasszunk szemeket, szájakat olvasztott csokival!

Ezután meg már csak az kell, hogy nagyon jól szórakozzatok és, hogy jól érezzétek magatokat. Remélem tudtam segíteni és, hogy ti is szerveztek egy ilyen helloween-i partit. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése