2013. szeptember 15., vasárnap

Tabutémák a csajélettel kapcsolatban: Első részSzisztok! Ma egy új sorozatot indítok aminek a címe: Tabu témák a csajélettel kapcsolatban. Erről már talán hallottatok korábbról, hogy fogok csinálni ilyen posztokat, de még nem voltam eléggé felkészülve rá. Most jött el ennek az ideje. Ma az önbizalomról fogok kicsit írni, és arról, hogy egy nő igenis legyen megelégedve magával.
Vannak nők, köztük néha én is, akiken eluralkodik az a rossz érzés, hogy ő nem szép, nem csinos, túl kövér, túl sovány, szeplős, pattanásos és még sok más különböző gondolat. –Mi a fenének nem áll úgy a hajam ahogy szeretném? –Miért van rajtam ennyi felesleg? –Miért nem hízok megfelé? –Miért nincsen olyan ruha ami jól áll a nagy fenekemen? –Miért vannak ilyen nagy lábaim, hogy alig találok rá cipőt?
Ismerősek ezek a mondatok? Ha igen akkor olvass tovább!

Sajnos ha egy nőnek rossz napja van, képes mindenbe csak a rosszat látni. Köztük magában is. Nem lenne szabad, hogy eluralkodjanak rajtunk ezek a rossz gondolatok, mivel néhány dolgon változtatni is lehetne. A súlyunkon talán változtathatunk. Nem kell hozzá más mint egy jó adag akaraterő. Ha tényleg nem tetszik nekünk az amit a mérlegen látunk, akkor tegyünk ellene. Sok sport, megfelelő folyadékbevitel, egészséges életmód kell csupán hozzá. Na meg a már előbb is említett akaraterő. Ha viszont olyan  dologgal állunk szemben amin nem lehet változtatni, sajnos kénytelenek vagyunk elfogadni és vele együtt élni. Nézzük mindennek a jó oldalát. Ha például azzal nem vagy megelégedve, hogy nő létedre 185 cm vagy, örülj neki. Jobb lenne ha 145 cm lennél?? Nem hiszem. Vagy például a szeplőid nem tetszenek? Lehet, hogy egyszer egy fiúnak pont ez fog tetszeni benned. Vagy nagy a feneked, de valamilyen hormonproblémád miatt nem sikerül a lefogyás? Hordj olyan ruhákat amik nem emelik ki annyira a fenekedet. Az interneten sok olyan oldalt találsz ahol a magasságod ellen, az alacsony alkatod ellen, a túlsúly ellen találsz olyan ruhákat amik ezekre megfelelőek lennének, és nem mutatnak belőled annyit amennyi valójában van. Lányok! Nem szabad, hogy ezek a rossz érzések eluralkodjanak rajtatok! Az Isten nem véletlenül teremtett minket ilyenné, amilyenek vagyunk. Nincsenek véletlenek!!! Én már csak tudom.
:) Tehát fogadjátok el magatokat így ahogy vagytok!  Bízzatok magatokban!Ami sok, az sok: Persze vannak olyan emberek is, akik már túlságosan is nagyra vannak magukkal. Őket nevezzük egoistáknak. Sajnos ilyen emberek is vannak, de általában vagy tényleg van mire büszkének lenniük, vagy pedig egyáltalán nincs. Mert jó egy természetes szép gondolat kell, de nem agyon dicsérni magunkat, s ezzel a másikat megbántani. Például azzal, hogy: Már megbocsáss de nekem sokkal csinosabb a lábam mint neked. tehát, hogy magát dicséri a másikat pedig nagyon csúnyán megbántja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése