2013. december 30., hétfő

Nagy kedvenc: Astor Perfect Stay Gel shine körömlakk

Sziasztok! Úgy döntöttem, hogy ebben az évben hozok még egy posztot. Nem hagyhattam ki a lehetőséget, hogy írjak erről a körömlakkról, mert fantasztikus. Amint már a címben is láthattátok az Astor Perfect Stay Gel shine nevű körömlakkról fogok írni. Nekem piros színben van meg, méghozzá a 304-es Red velvet árnyalatban.


Tehát erről a szépségről lenne szó. Engem már eleve így üvegen keresztül megfogott. Nekem nagyon tetszenek lakkokba a piros színűek, volt is nekem eddig egy, csak annak kicsit bordósabb színe volt. De ez, ez maga a tökély. Na jó de ennyit a színéről.
A 3 az 1-ben formulának köszönhetően egyben alapozólakk, színeslakk és fedőlakk is egyben. A képen is csak egy rétegben látjátok, fedőlakk nélkül. A tökéletes lapított ecset segítségével egy húzással is eltudjuk fednibaz egész körömfelületet.
Az üvegen is fel van tűntetve, hogy akár 10 napon át tart. Nekem általában egyik körömlakk sem bírja tovább a körmömön 3-4 napnál. De ez már 5. napja van fent és még mindig bírja. Picit a hegyén kopott meg, de az nem vészes. Egyáltalán nem pattog le.
Próbáltam mindent leírni a nagy kedvencemről. Remélem kedvet kaptatok hozzá és ti is kipróbáljátok. Csak ajánlani tudom. Puszi :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése