2013. július 11., csütörtök

Tudj meg többet rólam!

Sziasztok! Volt nemrégen egy olyan posztom amelyikbe kérdezhettetek tőlem olyan kérdéseket amelyekre kíváncsiak vagytok, s ma jött el az alkalom, hogy én ezekre válaszolni is fogok. Írtatok nekem sokat a poszt alá, és egyet üzenetbe. Nos akkor fogjunk hozzá. Remélem tetszeni fog.

 -Mióta foglalkozol komolyabban blog írással?   Komolyabban fél éve. Azelőtt is volt blogom, de azokkal nem foglalkoztam ennyit mint ezzel, s nem is volt ennyire komoly. Az életemről írtam benne.


-Mik a hobbijaid?  Olyan hobbim nincs amit komolyabban űzök, de nagyon szeretek fotózni, szeretek embereket is, de legfőképp a tájat vagy ami engem körülvesz, szeretek blogolni,

 -Szeretsz olvasni?    Igen szeretek.

 -Milyen témájú könyveket?   Fúú hát igazából nálam nincs kikötve, hogy milyen témájúakat szeretek. De ha valamit írnom kell akkor inkább az ifjúsági könyveket.

 -Melyik a kedvenc tantárgyat?   Annyira kedvenc tantárgyam nincsen, de amit jobban kedvelek mint a többit az: Irodalom, Történelem, Kémia, Biológia

 -Melyik tantárgyat kedveled a legkevésbé?   Ez szerintem a legtöbb diáknál így van: Matek, Földrajz

 -Ha meglátsz az utcán egy más kinézetű (értsd: bőrszínű, vagy akár más stílusban öltözködött, fura testalkatú) embert, akkor mit gondolsz róla? Más szemmel nézel rá?   Ez egy elég érdekes kérdés. A válaszom pedig az hogy
nem, nem szólnám meg azt az embert. Ő is ember. Ha nem követett el valami halálos bűnt, akkor egyik embernek sincsen ahhoz joga, hogy megszólja őt. (ezt értettem a bőrszínére) Ha pedig egy olyan emberrel találkozok szembe aki fura testalkatú, őt végképp nem szólnám meg, mivel nem tudhatom, hogy mi áll a háttérben. Lehet, hogy egy nagyon súlyos baleset érte, de az is lehet, hogy így született. Ők is emberek. Őket is a jó Isten teremtette.


 -Mi a kedvenc filmed?    Nagyon sok filmet szeretek. Olyasmi témájúakat mint a Sex és NewYork.

 -Miért pont az a kedvenc filmed?   Mert ez a film romantikus, vicces, és meg van benne minden ami az én filmideálom-hoz tartozik. Ha még nem láttátok, és egy olyan filmre vágytok amelyik egyben romantikus, szórakoztató és tartalmas akkor ajánlom nektek, hogy nézzétek meg.

 -Egyke vagy?  Nem, van egy öcsém.

 -Mi a kedvenc éneked?  Énekeket nem igazán szeretek. Jobban szeretem a zenéket. De ha arra értetted akkor most az Avicii-Avicii: Wake me up. Nagyon tetszik ennek a zenének a stílusa. Nekem olyan country-hoz hasonló stílusa van. Nem szeretm a country-t de ez nagyon tetszik.

  - Szeretsz tévézni?   Igen.

 - Milyen témájú filmeket nézel leginkább?   Romantikus, vígjáték és ha olyan kedvem van akkor akció.

 - Mennyi időt töltesz egy nap blog írással?   Ha a gépem be van kapcsolva és én gépezek, akkor általában mindig be van hozva a blogom és ha ihletet kapok akkor írom és írom és írom. :)

 - Ruhát vagy szoknyát hordasz inkább? (Vagy egyiket sem?)  Mindekettőt szívesen viselem. De ha választani kell akkor ruha. Azért is mert azt csak felkapom magamra és már indulhatok is. :)

 - Melyik a kedvenc évszakod?    Természetesen a nyár :)


 -Miért pont ez a kedvenc évszakod?   Mert ilyenkor lehet csak jókat szórakozni. Süt a nap, mindenkin kevesebb ruha, az a csokibarnaság..... wáá *-*

 - Szeretsz fotózni?  Igen, amint már említettem a hobbiknál. Nagyon szeretem fotózni a természetet. Az állatokat, a növényeket, azokat amik engem körülvesznek, és megszerkeszteni is szeretem.

 -Van háziállatod?  Igen van. Egy kutyusom és egy cicám.

1 megjegyzés: