2013. január 17., csütörtök

Mit tegyünk a lelapult haj ellen?

A lelapuló frizura nem túl szép látvány. Sok lány küzd ezzel a problémával. De nekem van erre néhány trükköm, hogyan varázsolhatod dúsabbá.


Az első és legfontosabb dolog, hogy olyan hajápolási termékeket használj, melyek kifejezetten hajdúsító vagy hajtő emelő hatásúak. Hajmosás után lehetőleg előrehajtott fejjel szárítsd meg a hajad, ez is segíthet, hogy egy kicsit dúsabbnak tűnjön frizurád.
Mivel az eltöredezett, kiszáradt hajvégektől mindenképpen tanácsos megszabadulnod, így időnként meg kell látogatnod fodrászodat. Ha már ott vagy, kérd meg, hogy olyan frizurát vágjon neked, amivel kicsit dúsabb hatást érhetsz el.
Ha kicsit látványosabb fürtöket szeretnél, nincs más teendőd, minthogy néhány hajcsavaró segítségével becsavard a hajad. Ez igen egyszerű, de hatásos megoldás. Ennél is gyorsabb megoldás azonban, ha némi kis hajlakkot masszírozol hajtöveidre, vagy egyszerűen csak megemeled a tincseidet és befújod, majd megvárod míg megszárad. Ez persze nincs olyan tartós, mint a fent említett megoldások. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése